+30 26643 60100 info@filiates.gr

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ για την υπηρεσία "ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ"

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ για την υπηρεσία “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ”

     

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

Φιλιάτες 19-7-2019

ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

 

Αριθ. Πρωτ.:5563

ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ

   
     

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΝΑΔΟΧΟΥ για την παροχή της υπηρεσίας

“ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ”

 

Ο Δήμος Φιλιατών προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές για την επιλογή αναδόχου για την παροχή της υπηρεσίας: “ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΠΟΛΗΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ” και με κριτήριο κατακύρωσης για την ανάθεση της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής (χαμηλότερη τιμή), συνολικού προϋπολογισμού 59.520,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Φιλιατών-Γραφείο Τεχνικής Υπηρεσίας (Ελευθέριου Βενιζέλου 8, τκ 46300 Φιλιάτες) την 1η Αυγούστου 2019 ημέρα Πέμπτη Ώρα λήξης παραλαβής των προσφορών η 11:00 πμ.

Οι φάκελοι των προσφορών υποβάλλονται μέχρι την ανωτέρω προθεσμία είτε με κατάθεσή τους στην Επιτροπή Διαγωνισμού, είτε με συστημένη επιστολή προς την αναθέτουσα αρχή, είτε με κατάθεσή τους στο πρωτόκολλο της αναθέτουσας αρχής (Δημοτικό κατάστημα Φιλιατών, Δ/νση Ελευθερίου Βενιζέλου 8, 46300 Φιλιάτες).

Το πλήρες κείμενο της διακήρυξης και τα λοιπά συμβατικά τεύχη θα διατίθενται από την ιστοσελίδα του Δήμου Φιλιατών www.filiates.gr/διαφάνεια/διαγωνισμοί & προμήθειες.

Πληροφορίες σχετικά με το διαγωνισμό επικοινωνείτε με την Τεχνική Υπηρεσία Δήμου Φιλιατών, αρμόδια υπάλληλος κα. Αρετή Κούρτη, τηλέφωνο: 2664360163 & 165, email: info@filiates.gr.

Η δαπάνη των δημοσιεύσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνει τον ανάδοχο της υπηρεσίας.

 

Ο Δήμαρχος

   
 

Σπυρίδων Παππάς

 

Σχετικά Αρχεία:

 

Print Friendly, PDF & Email
espa