+30 26643 60100 info@filiates.gr

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024:
«Ο Μάγος του Οζ»
του L. Frank Baum

Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024:
«Ο Μάγος του Οζ»
του L. Frank Baum

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2024», ο Δήμος Φιλιατών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σαγιάδας παρουσιάζει τη διαδραστική παράσταση θεατρικού παιχνιδιού «Ο Μάγος του Οζ» του L. Frank Baum, από την Εταιρεία Παραστατικών Τεχνών & Δημιουργικής Εκπαίδευσης – Χρήστος Χρήστου, την Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024 και ώρα 19.00, στη Σαγιάδα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Το πολυαγαπηµένο παραµύθι του Φρανκ Μπάουµ «Ο Μάγος του Οζ» ζωντανεύει και πάλι επί σκηνής µε έναν νέο ξεχωριστό διαδραστικό τρόπο. Δύο ηθοποιοί – εµψυχωτές συστήνουν ξανά το κλασικό έργο της παγκόσµιας λογοτεχνίας συνθέτοντας µία διαδραστική παράσταση, όπου τα παιδιά δεν µένουν απλοί θεατές αλλά συµµετέχουν ενεργά στη πλοκή του παραµυθιού!

Όσον αφορά στην υπόθεσή της, πρόκειται για τις περιπέτειες της µικρής Δώρας στην προσπάθεια της να βρει τον «µάγο» του ΟΖ για να τη βοηθήσει να επιστρέψει στο σπίτι της. Στο δρόµο της θα συναντήσει τρία πλάσµατα που ζητούν και αυτά τη βοήθεια του «µάγου». Ένα Σκιάχτρο,που ζητά µυαλό, ένα τενεκεδένιο ξυλοκόπο που ζητά καρδιά, κι ένα Λιοντάρι, που ζητά θάρρος.

Η φιλία, η συντροφικότητα, η συλλογική προσπάθεια και φυσικά η κατανόηση, είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχει κανείς τους στόχους του, χωρίς να καταφεύγει σε «σωτήρες», που εκµεταλλεύονται τα «αδιέξοδα» κάθε εποχής, τη µοναξιά και την έλλειψη επικοινωνίας.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Πέτρα Μαυρίδη & Χρήστος Χρήστου

 

Είσοδος Ελεύθερη

Print Friendly, PDF & Email
advanced-floating-content-close-btnespa