+30 26643 60100 info@filiates.gr

Πρόσκληση προς ωφελούμενους για το Έργο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Πρόσκληση προς ωφελούμενους για το Έργο «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ»

Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου έχει αναλάβει ως Δικαιούχος την υλοποίηση του Έργου «Ενέργειες Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης Δεξιοτήτων ΠΕΔ ΗΠΕΙΡΟΥ» στο πλαίσιο του Υποέργου 1 της Πράξης «Αναβάθμιση Γνώσεων και Δεξιοτήτων σε Ανέργους και Ενδυνάμωση των Προοπτικών Ένταξής τους στην Αγορά Εργασίας». Η Πράξη συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους του ΠΔΕ.

Σκοπός του Έργου αποτελεί η παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής συμβουλευτικής, θεωρητικής κατάρτισης και πρακτικής άσκησης (on the job training) σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και πιστοποίησης σε 340 ανέργους συνολικά τουλάχιστον αποφοίτους υποχρεωτικής εκπαίδευσης στην Περιφέρεια Ηπείρου, για να αποκτήσουν πρόσθετες γνώσεις, βασικές και ειδικές επαγγελματικές δεξιότητες σε αντικείμενα και κλάδους της οικονομίας με προοπτικές ανάπτυξης για τη Περιφέρεια Ηπείρου.

Για το σύνολο των ενεργειών Συμβουλευτικής, Κατάρτισης και Πιστοποίησης του έργου θα δίδεται η δυνατότητα να υλοποιηθούν εξ αποστάσεως με τη χρήση τεχνολογιών πληροφορικής και επικοινωνιών.

Τα αντικείμενα κατάρτισης που δύναται ο κάθε ωφελούμενος να επιλέξει είναι:

  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ – SOCIAL ΜEDIA MARKETING
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΜΕ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ & ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ
  • ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ
  • ΕΙΔΙΚΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΩΝ ΠΡΟΤΥΠΩΝ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΠΕΛΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται μέσω της συμπλήρωσης την σχετικής φόρμας «Αίτηση συμμετοχής» στην ιστοσελίδα του Φορέα. Για την υποστήριξη των ενδιαφερομένων στην υποβολή της αίτησής τους, καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου θα παρέχει υπηρεσίες υποστήριξης μέσω helpdesk (e-mail: pedipeirou@gmail.com).

Η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης συμμετοχής των ενδιαφερόμενων υποψηφίων ωφελούμενων λήγει στις 21/06/2024 (ώρα 23:59:59), ενώ δύναται η παράταση της με σχετική ανακοίνωση της ΠΕΔ εφόσον δεν έχει συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός αιτήσεων υποψηφίων.

Σχετικές ανακοινώσεις θα αναρτώνται τακτικά από την Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) Ηπείρου στην ιστοσελίδα του Φορέα (https://pedepirus.gr).

Σ Χ Ε Τ Ι Κ Α  Α Ρ Χ Ε Ι Α

Print Friendly, PDF & Email
espa