+30 26643 60100 info@filiates.gr

Δελτίο Τύπου (Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα Νεανική Επιχειρηματικότητα

Δελτίο Τύπου (Πραγματοποίηση ημερίδας με θέμα Νεανική Επιχειρηματικότητα

                     dias diwni                      

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ           
      ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΩΝ                              

Φιλιάτες 8.5.2015

                                                

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατών πραγματοποιήθηκε εχθές 7.5.2015, ημερίδα με θέμα την «Νεανική Επιχειρηματικότητα», την οποία παρακολούθησαν 100 και πλέον νέες και νέοι. 

  Την ημερίδα διοργάνωσε  ο Δήμος Φιλιατών, το  ΚΕΣΥΠ Ηγουμενίτσας, το ΕΠΑΛ Φιλιατών & το ΓΕΛ Φιλιατών, ενώ τον συντονισμό της είχε η κα Βασιλική Παππά.

   Στην ημερίδα απεύθυνε αρχικά χαιρετισμό εκ μέρους του Δημάρχου Φιλιατών κ. Σπυρίδωνα Παππά, ο οποίος απουσίασε λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων (Συνέδριο ΚΕΔΕ),  ο Αντιδήμαρχος Φιλιατών κ. Παύλος Μπέλλος .

  Ο κ. Παύλος Μπέλλος, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου για καλή επιτυχία στην ημερίδα και συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων τα εξής:

«Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Φιλιατών, στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους νέους και τις νέες μας, ώστε να αναπτύξουν οποιαδήποτε επιχειρηματικότητα στην περιοχή μας γιατί είναι η ελπίδα μας και θέλουμε να τους κρατήσουμε στον τόπο μας».Απευθυνόμενος ο κ. Μπέλλος προς τις νέες και τους νέους μας, είπε ότι: «δεν πρέπει να απογοητεύεστε, μη σκύβετε το κεφάλι, προχωρήστε μπροστά στη ζωή σας και θα σας δοθούν πολλές ευκαιρίες, αρκεί να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.»

  Χαιρετισμό  απεύθυνε και ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Θεσπρωτίας κ. Ευάγγελος Τζάνης, ενώ για τις «Δράσεις του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας & τη Στήριξη της Επιχειρηματικότητας» μίλησε ο κ. Γιάννης Βρύσης-Επιχειρηματίας-Εκπρόσωπος Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας, για τη  «Χρησιμότητα του προγραμματισμού του Επαγγέλματος» η κα. Βασιλική Β. Παππά-Msc, MA Υπεύθυνη του Κέντρου Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΚΕ.ΣΥ.Π.) Ηγουμενίτσας και για τη «Νεανική Επιχειρηματικότητα και τις Ευκαιρίες και Προκλήσεις στο Σύγχρονο Οικονομικό Περιβάλλον» μίλησε κ. Βασίλης Παππάς-ΒΑ, ΜΒΑ in Marketing Business & Marketing Consultant.

Εκ του Δήμου Φιλιατών

Print Friendly, PDF & Email
advanced-floating-content-close-btnespa