+30 26643 60100 info@filiates.gr

Ολοκλήρωση Προαγωγικών & Πτυχιακών Εξετάσεων Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών

Ολοκλήρωση Προαγωγικών & Πτυχιακών Εξετάσεων Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών

Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών  ολοκλήρωσε το σχολικό έτος 2023 – 2024 με τις Πτυχιακές και τις ετήσιες Προαγωγικές εξετάσεις των σπουδαστών του.

Οι Πτυχιακές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις  3 & 4 Ιουλίου από  πενταμελή Εξεταστική Επιτροπή διορισμένη από το Υπουργείο Πολιτισμού, με πρόεδρο την διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών κ. Μπάντιου Αναστασία και τα ακόλουθα μέλη: κ. Ζέρβα Ασπασία, κ. Ζέρβας Σπυρίδων, κ. Κιτσούλη Ελένη και κ. Χλίτσιος Γεώργιος. Παρευρέθη επίσης ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Πολιτισμού ο κ. Γκάγκαλης Ιωάννης. Η Επιτροπή μετά από διαδικασία προφορικής και γραπτής αξιολόγησης έκρινε ως πτυχιούχο Αρμονίας την Κομίνη Παναγιώτα του Δημητρίου, με βαθμό «Άριστα».

Οι ετήσιες Προαγωγικές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις  25 & 26 Ιουνίου από  επταμελή Εξεταστική Επιτροπή του Ωδείου, με πρόεδρο την διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Φιλιατών κ. Μπάντιου Αναστασία και τα ακόλουθα μέλη: κ. Ζώνιο Δημήτριο, κ. Καραμάνη Σοφιέλα, κ. Μάκο Βασίλειο, κ. Μαυροματίδη Γεώργιο, κ. Σταύρου Ευσταθία και κ. Φατήρα Θεόδωρο. Οι σπουδαστές εξετάστηκαν σε όλα τα τμήματα που διδάσκονται στο Ωδείο:

  • Ανώτερα θεωρητικά μαθήματα (Αρμονία, Αντίστιξη)
  • Θεωρία σολφέζ
  • Πιάνο
  • Βιολί
  • Κιθάρα
  • Μπουζούκι

Το Δημοτικό Ωδείο Φιλιατών αποχαιρετά το καλλιτεχνικό & εκπαιδευτικό του έργο για το σχολικό έτος 2023 – 2024, συγχαίροντας τους σπουδαστές του και εκφράζοντας θερμές ευχαριστίες προς όσους υποστηρίζουν και ακολουθούν αυτό το όμορφο ταξίδι, ενισχύοντας τη μουσική κουλτούρα του Δήμου μας.

Print Friendly, PDF & Email
advanced-floating-content-close-btnespa