+30 26643 60100 info@filiates.gr

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ - ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ

ΔΙΑΣΥΝΟΡΙΑΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ – ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΠΟΛΥΦΩΝΙΚΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΙΑ & ΕΛΛΑΔΑ

H Περιφερειακή Ένωση Δήμων Ηπείρου (Π.Ε.Δ. Ηπείρου), Επικεφαλής Δικαιούχος του Έργου, και οι υπόλοιποι Δικαιούχοι του Έργου – ο Δήμος Πωγωνίου, το Νομαρχιακό Ινστιτούτο της Περιοχής του Αργυρόκαστρου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πολιτισμού Αυλώνα και ο Δήμος Δερόπολης – στα πλαίσια του Έργου POLYPHONIA «Ανάπτυξη του Θεματικού Τουρισμού, μέσω της διατήρησης της Πολυφωνικής Μουσικής, ως μοναδικό στοιχείο της Διασυνοριακής Πολιτιστικής Κληρονομιάς» σας καλωσορίζουν στο τελευταίο μέρος της Διασυνοριακής Περιοδείας – Συναυλίας Πολυφωνικών Συγκροτημάτων από Αλβανία και Ελλάδα.

Το Έργο POLYPHONIA συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και από Εθνικούς πόρους των συμμετεχουσών χωρών του Προγράμματος Interreg IPA II CBC «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020».

Η Συναυλία θα λάβει χώρα στους Φιλιάτες, στις 19 Φεβρουαρίου 2022, ημέρα Σάββατο, με ώρα έναρξης 12:00 στην κεντρική πλατεία.

Θα μας τιμήσουν με τη παρουσία τους τρεις πολυφωνικές ομάδες από την περιοχή της Αλβανίας και μία από την περιοχή του Πωγωνίου, συγκεκριμένα: ο Σύλλογος Πωγωνίσιου Πολυφωνικού Τραγουδιού και τα συγκροτήματα “Ergjeria- Gjirokaster”, “Bença- Tepelene”, “Selo -Dropull”.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Print Friendly, PDF & Email
advanced-floating-content-close-btnespa